tirsdag 17. juli 2012

Ei veke i KL

No går storbydagane her i Kuala Lumpur mot slutten, vi har vore her i ei heil veke no. Imorgontidleg set vi oss på flyet mot Tioman, ei lita øy på austkysten av fastlandet. Dei to siste dagane har vi ikkje vore like mykje på farten, men vore litt rundt i byen og fått shoppa frå oss før øylivet tek til.

Idagtidleg la vi oss ved bassengkanten på hotellet, og håpte på at sola skulle kike fram. Istaden begynte det å regne. Vi flykta tilbake til hotellrommet før vi låg ein time på massasjebenken og vart olja og knadd på av to spa-artistar (er ikkje det ein passande tittel?)

Nyknadde, olja og fine gjekk vi ut for å få oss litt mat. Vi kan vel ikkje påberope oss å være særleg gastronomiske av oss hittil på turen, sidan fleirtalet av måltid, spesielt midt på dag har vore på Mcern og PizzaHut. Også idag valde vi mat frå det amerikanske kjøkenet og åt kyllingpizza på PizzaHut :)




Kamilla på Makan kitchen

Men vi har også prøvd ut litt meir spennande ting på matfronten! Igårkveld var vi på hotellresturanten Makan kitchen og åt av ein stor buffe som bestod av ulike typer asiatisk mat. Lam, kylling, fisk og skalldyr var på menyen. Men dette med dessertar har dei ikkje heilt forstått her borte. Mykje rart i den gata.



Vi bur berre nokre få kvartal unna dette fantastiske byggverket. Petronas Towers er med sine 452 meter er dei verdas høgste tvillingtårn!


Nok ein forfjamsa nordmann som vart overvelda av dei store tårna


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar